Hierbij willen we al onze leden uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV).

Waar & wanneer

Deze zal plaatsvinden op vrijdag 20 september 2024, starttijd 19:30 (inloop vanaf 19:15), locatie: de ALV zal gehouden worden in het schoolgebouw van PENTA College CSG Bahûrim, Monseigneur Smitstraat 3, Brielle (Google Maps).

We verzoeken alle leden om aanwezig te zijn bij de ALV. De ALV is toegankelijk voor personen van 18 jr. of ouder. Leden t/m 17 jr. oud mogen vertegenwoordigd worden door een ouder/verzorger.

Contributieverhoging

Graag wil het bestuur vooraf al aangeven dat er een forse contributieverhoging aankomt. Alle informatie hierover zal gedeeld worden tijdens de ALV. Vragen hierover zijn ook alleen mogelijk tijdens de ALV.

Aanmelden

De ALV is voor alle leden van BV Voorne van 18 jaar en ouder. Leden van 17 jr. of jonger mogen vertegenwoordigd worden door een ouder/verzorger.
We verzoeken de leden die aanwezig willen zijn zich aan te melden met een kort berichtje naar bestuur@bvvoorne.nl (klik hier). Aanmelden is niet verplicht en je kunt ook langs komen zonder aanmelden. Maar het geeft het bestuur een indicatie van de te verwachten opkomst.

Aanmelden ALV

Agenda

1. Opening door de voorzitter
2. Vaststellen agenda
3. Verantwoording penningmeester (+ kascontrole commissie)
4. Verantwoording ledensecretariaat
5. Verantwoording wedstrijdsecretariaat
6. Stemronde bestuursleden
9. Vrijwilligerstaken
10.Te organiseren activiteiten 2024/2025
13.Rondvraag/mededelingen/sluiting

Heb je zelf nog een toevoeging op de agenda, dit dan graag uiterlijk zondag 15 september kenbaar maken via bestuur@bvvoorne.nl,

Stemronde bestuursleden

De leden van het bestuur worden gekozen door de ALV, waarbij ze voor een termijn van 2 jaar in functie zijn.
Bij deze ALV zijn de volgende functies verkiesbaar:
– voorzitter
– penningmeester
– algemeen bestuurslid
Voor elke functie zal het bestuur een lid voorstellen voor de vacature. Leden die zich voor een functie als tegenkandidaat verkiesbaar willen stellen dienen zich volgens het huishoudelijk regelement hiervoor aan te melden.