Takenschema bekend

Takenschema 2022-2023

Het was weer een flinke puzzel, maar het Takenschema voor de eerste seizoenshelft is bekend.
Kijk goed op het schema wanneer je bent ingedeeld in een taak. Als je -om welke reden dan ook- niet op komt dagen volgt een boete van ‚ā¨ 25 en kun je mogelijk worden uitgesloten van wedstrijden spelen.

Kun je niet?

Sta je ingedeeld voor een taak op een dag/tijd dat je echt niet kunt, dan is het jouw eigen verantwoordelijkheid om iemand anders te regelen. Je kunt dit niet bij de coach of de Takencoördinator neerleggen als hun probleem. Uiteraard kun je hen wel op hulp vragen als je zelf geen vervanging kunt vinden (in je eigen team).

Kijk regelmatig!

We vragen je om regelmatig even het sheet te bekijken. Wedstrijden kunnen vervallen of verschoven worden. En het zou jammer zijn als je dan op de verkeerde datum/tijd in de sporthal staat.