X12-1 nieuwe tenues door Frame Vastgoed

Frame Vastgoed kledingsponsor van onze X12-1

Leuk om te zien hoe betrokken het lokale bedrijfsleven is bij de basketballende jeugd: ook Frame Vastgoed heeft zich als kledingsponsor gemeld voor een jeugdteam, de X12-1 in dit geval.

Zaterdag 4 februari kon het team voor de eerste keer de mooie nieuwe tenues (… het was hard nodig) aantrekken. Met uiteraard ook gesponsorde mooie warmloopshirts erbij, een complete set! Uiteraard eerst nog op de foto met de sponsor, en toen was het tijd om serieus te worden voor de wedstrijd.

De wedstrijd was tegen Rowic X12-2 uit Dordrecht. Het leek wel of de nieuwe tenues vleugels hadden, want er werd gelijk fanatiek en goed gebasketbald en er werden zelfs driepunters gescoord. Uiteindelijk was het een mooie en leuke wedstrijd, waarbij wij met 58-46 wonnen!

BV Voorne X12-1 22/23 sponsor Frame Vastgoed