Volgend seizoen hebben we zo’n 30 kanjers in de X14. Maar wie komt dan in welk team terecht?

X14 Try Out

Om te kunnen bepalen wie het beste in welke team past, werd er op zondag 23 april een echte Try Out gehouden voor alle jongens en meisjes die volgend seizoen in de X14 spelen. Bijna iedereen had zich aangemeld en keurig om 09:30 konden we beginnen met een enthousiaste en soms wat nerveuze groep.
Na wat uitleg over wat een Try Out nou eigenlijk is, werd snel begonnen met de eerste oefeningen. Na 2 uur oefeningen doen werden er uiteraard ook nog wedstrijdjes gespeeld.

Lastig

Alle jongens en meisjes deden echt enorm hun best en ze hebben het daarmee best lastig gemaakt voor de coaches. Esther, René, Dariusz en Thomas zullen in de mei-vakantie overleggen hoe ze de teams willen indelen.
We mikken er op om uiterlijk woensdag 10 mei alle kinderen per e-mail te laten weten in welk team ze ingedeeld zijn.