Beste leden,

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie! Dit is een eenvoudige manier om wat geld in te zamelen voor onze vereniging. Vorig jaar heeft dit een mooie  € 1.231,80 opgeleverd voor onze vereniging. Help jij mee om er dit jaar nog meer van te maken?
Dit jaar willen we de opbrengst besteden aan een nog nader te bepalen doel.

Hoe werkt het?

Alle jeugdleden krijgen een verkoopboekje om loten te verkopen. Voorop het verkoopboekje staat een persoonlijke QR-code. Als een koper deze scant, komt hij op jouw verkooppagina en kan hij zelf zijn gegevens invullen. Ook kan je deze code gebruiken om via WhatsApp en/of sociale media loten te verkopen. Alle senioren krijgen alleen een persoonlijke QR-code.
Het boekje zelf kun je ook gebruiken om loten te verkopen. Hierin komen de naam, het bankrekeningnummer en de handtekening van de koper. Met deze handtekening geeft de koper toestemming om het geld voor de loten af te laten schrijven van zijn/haar bankrekening. Het lotnummer wordt vermeld op het bankafschrift en als de koper iets gewonnen heeft komt er info over de prijs op een bankafschrift. (Er wordt dan 0,01 cent overgemaakt met informatie) Als er een emailadres genoteerd wordt (niet verplicht!) wordt de koper ook via mail geïnformeerd over een eventueel gewonnen prijs.

De loten kosten €3,- per stuk en daarvan gaat €2,40 naar onze vereniging!

Vanaf zaterdag 23 september, dus niet eerder, mogen jullie aan de slag.
De verkoopboekjes moeten voor 13 november ingeleverd worden bij de trainer of bij ondergetekende.

Degene die individueel de meeste loten heeft verkocht zal hiervoor beloond worden!

Veel succes!

www.groteclubactie.nl